Інформація
ua
|
Автотовари і не тільки
+38 (098) 820 0777
+38 (093) 170 0389
+38 (050) 303 0878

Як вибрати автомобільну сигналізацію?

автомобільна сигналізація
Сьогодні залишити машину без нагляду на тривалий період дуже небезпечно. Багаторічне відкладання грошей можна позбутися за лічені хвилини. Тому як вибрати автосигналізацію для автомобіля і питання, що стосуються її, дуже актуальні. Який пристрій підійде для вашого автомобіля та як зробити правильний вибір дізнаєтесь нижче.

Які різновиди охоронних систем бувають

Перед тим як давати поради щодо вибору автомобільної сигналізації, варто розібратися з її видами. І що собою вони уявляють.
Отже, сигналізації бувають односторонні, із зворотним зв'язком та супутникові. Односторонні системи сьогодні є застарілими. Вони характеризуються світловим та звуковим методом оповіщення. Сигналізації зі зворотним зв'язком теж мають світлове і звукове сповіщення. Бувають вони з діалоговим та динамічним кодуванням. Також можна встановити модуль GPS. Основною перевагою її є передача інформації на дисплей брелока. Супутникова сигналізація найкрутіша і найсучасніша. Її плюсом є необмежений радіус дії.

Якими функціями має бути оснащена сигналізація

Для того, щоб надійно захистити свою машину, протиугінний пристрій повинен володіти наступним набором функцій:
  • Зворотній зв'язок.
  • Блокування двигуна.
  • Радіус дії має бути приблизно 2 км.
  • Датчики ударів машини.
  • Пристрій має бути модульного типу. Так як моноблочні системи легко виявити та вимкнути.
  • Поетапна система розблокування та відкриття дверей.
  • Сигналізація повинна реагувати при відкритті багажника, задніх та передніх дверей, капота.
  • Система має бути оснащена автозапуском двигуна.

Даємо слушні поради щодо вибору захисних пристроїв

Придбати сигналізацію та не розчаруватися у своєму виборі. Переконайтеся, що це те, що ви хотіли. Дорога до правильного вибору дуже довга та терниста. Тому ми вирішили дати вам кілька порад:
  • Отже, перше, вибираючи сигналізацію, потрібно відповісти собі на запитання – для чого вона потрібна? Які характеристики пристрою є найбільш важливими для вас. І чого ви від нього чекаєте?
  • Друге – вибір охоронних функцій. Після того, як ви визначилися з бюджетом і технічними характеристиками, потрібно конкретно уточнити ці параметри. Найбільш вагомими є кодування сигналу, мінімальний захист від дворових хуліганів, динамічне з одностороннім зв'язком або діалогове з двостороннім зв'язком кодування, відстань радіосигналу, захист від кодграбберного сканування.
  • І третє, які функції комфорту вам потрібні. До них належать: інтелектуальний запуск мотора, пошук машини, можливість керування сигналізацією за допомогою телефону, турботаймер, роздільне відчинення та закриття дверей та ін.

Якого виробника автосигналізацій вибрати

Дуже складно вибрати того чи іншого виробника автомобільних сигналізацій. Ринок сповнений великою різноманітністю фірм від низької вартості до високої. Ми вирішили виділити двох із них:
  • Першою є фірма Pandect. Бренд цей досить популярний і добре себе зарекомендував. Перевагою цих пристроїв є демократична вартість деяких моделей та наявність діалогового кодування. Щорічно виробник випускає новинки, створені з використанням інноваційних технологій та комунікацій. Вартість їх, звичайно, буде вищою.
  • Наявністю зворотного зв'язку та великою кількістю різних функцій відрізняються пристрої Pandora. Вартість їх, звичайно, досить висока. Однак ця сигналізація вартує своїх грошей. Функції дозволяють вручну регулювати рівень захисту свого залізного коня. Є динамічний та діалоговий код залежно від вартості моделі. Постійно ведуться розробки в галузі охорони та системи стеження. Купивши автосигналізацію Pandora ви отримуєте гарний, сучасний, налагоджений пристрій, здатність захистити вашу машину.






На верх