Інформація
ua
|
Автотовари і не тільки
+38 (098) 820 0777
+38 (093) 170 0389
+38 (050) 303 0878

ТМ GT – портативні пускові зарядні пристрої

ТМ GT – портативні пускові зарядні пристрої

Портативний запускний пусковий пристрій від ТМ GT просто і без розеток вирішить проблему розрядженого акумулятора машини або гаджета. Цей імпульсний пусковий пристрій завжди виручить у непередбаченій ситуації – запустить різні типи двигунів з напругою 12В і 24В (тільки модель S23), а також легко зарядить будь-яку портативну електроніку через USB-інтерфейс або DC-роз'єм. Переваги пускових зарядних пристроїв GT - висока ємність вбудованої батареї до 23000 мАг (модель S23) і найширший асортимент обладнання, що підключається. Завдяки компактним габаритам корпусу пристрій зручно утримувати у багажнику автомобіля або брати із собою у похід.

Запуск двигателя 12В и 24В

Пусковий струм GT серії S становить від 200A (моделі S8, S12, S14) до 400А (модель S23), а піковий – 800А, завдяки чому ви зможете завести моторний човен, мотоцикл, садове обладнання, легковий автомобіль і навіть середньогабаритну вантажівку. А модель S23 допоможе завести навіть різні типи двигунів вантажних авто та автобусів з напругою бортової мережі 24В, чим не може похвалитися жоден подібний пристрій інших виробників.

Провід старт-кабелю в GT дуже гнучкі та витривалі, тому що виконані з високоякісної міді, а велика площа перерізу 5,5 мм дозволяє мінімізувати втрати заряду. Повністю заряджений прилад здатний безпечно запустити двигун до 20 разів (модель S8 - 10 разів), і тільки після цього самому GT буде потрібно 6-годинна зарядка, яку ви можете зробити від звичайної розетки у себе вдома або від прикурювача свого авто.

Заряджання портативної електроніки

Крім запуску двигуна, пускові зарядні пристрої серії GT можуть виконувати роль універсального зовнішнього акумулятора. Прилад заряджає будь-який портативний пристрій, будучи додатковим джерелом живлення для телефону або планшета, фотоапарата або відеокамери, GPS-навігаторів, електронних книг, ігрових консолей та всього, що опиниться у вас під рукою. Достатньо під'єднати необхідний девайс до GT серії S за допомогою кабелю USB, який поставляється в комплекті. Крім цього, наявність DC роз'єму дозволяє GT служити джерелом живлення для різної побутової техніки, електроінструментів, автомобільної електроніки та багатьох інших пристроїв. Наприклад, за допомогою найпростішої моделі S8 Ви зможете 5-6 разів повністю зарядити батарею смартфона iPhone 4G або 2 рази повністю зарядити 7" планшет. Тепер можна не боятися залишитися без зв'язку відправляючись на кілька днів на риболовлю або відпочинок далеко від цивілізації.

Потужний ліхтар із режимом SOS

Особливість GT серії S в тому, що прилад може виконувати роль не тільки пускового пристрою або додаткового зовнішнього акумулятора, але і справлятися з завданням автономного освітлення. Пускові пристрої GT серії S оснащені потужними світлодіодними ліхтарями з високою дальністю освітлення та різними режимами роботи. Пристрій стане вірним помічником, якщо поломка авто застала вас у дорозі серед ночі. Більше того, це незамінний супутник під час кемпінгів та екстремального туризму: у роботі ліхтарів передбачено режим SOS, в якому черговість світлових миготінь вибудована за міжнародними стандартами сигналу лиха, що може виручити вас у скрутну хвилину. Просто увімкніть свій GT в режим SOS, і характер його освітлення буде зрозумілий рятувальникам як сигнал про допомогу.

Практично та надійно

У комплекті з пристроєм йде зручний транспортувальний кейс (крім моделі S23) за габаритами та вагою, що не перевищує розмір звичайного 12" ноутбука, що дозволяє помістити його скрізь, у тому числі в багажнику і навіть в рюкзаку. Тому ви легко зможете брати пусковий зарядний пристрій собою у похід, дальню поїздку чи тривалу подорож.

За яскравою стильною зовнішністю GT серії S ховається надійний міцний корпус, стійкий до подряпин, падінь та критичних температур. Спеціальні індикатори та екрани на корпусі відображають стан заряду пристрою, дозволяючи вам оцінювати його працездатність у режимі реального часу.

Все необхідне у комплекті

Вам не потрібно нічого додатково придбати, пристрій повністю готовий до роботи. У наборі включені всі необхідні аксесуари та перехідники, у тому числі мультифункціональний USB шнур з адаптерами (iPhone 4, iPhone 5, micro USB, mini USB) для заряджання різної електроніки, а також зарядні пристрої від мережі 220В та автомобільного прикурювача для самого зарядного пускового пристрою GT. Крім того, для безпечного запуску автомобільного АКБ в комплект входять спеціальні клеми з мультизахистом від коротких замикань та перевантаження GT CS Smart. Все міститься в зручний кейс, який ви можете взяти з собою в дорогу, не хвилюючись, що могли щось забути вдома.






На верх