Інформація
ua
|
Автотовари і не тільки
+38 (098) 820 0777
+38 (093) 170 0389
+38 (050) 303 0878

Як вибрати штатну магнітолу?

штатная магнитола
На заводі виробник оснащує автомобіль штатною магнітолою. Підходить вона лише для певної моделі машин. Проводячи в дорозі багато часу, водій слухає свою улюблену музику. І це не дивно, тому що завдяки прослуховуванню улюблених треків час, проведений у дорозі, скорочується. Саме тому виробники намагаються догодити своїм споживачам.

Що потрібно враховувати під час вибору пристрою?

Кожна штатна магнітола виконує певні функції. Тому для початку варто ретельно обміркувати, чого ви хочете добитися при прослуховуванні музики. Сьогодні ринок багатий великою різноманітністю цих пристроїв. Вони відтворюють музику та відео, також можна підключати різні носії інформації. Чим більше функцій, тим вартість її вища. Дуже багато покладається і на зовнішній вигляд девайсу. Багато уваги привертають до себе пристрої з оригінальним дизайном. У тому числі це стосується штатних магнітол. Відомі виробники забезпечують своєму споживачеві гарантійне обслуговування та сервісну підтримку.
Вибираючи штатний пристрій, потрібно враховувати наступні критерії:
  • Марку, модель та рік випуску автомобіля.
  • Комплектація машини.
  • Модель наявної магнітоли.
  • Чи є на кермовому колесі спеціальна кнопка.
До найвідоміших звукових приладів до автомобіля входять і штатні автомагнітоли. За допомогою цих штатних головних пристроїв можна збільшити мультимедійні функції машини, а також відкрити доступ до багатьох прихованих можливостей автомобіля. Навіть у дуже простих магнітол є досить широкий набір функцій. До них відносяться: рідкокристалічний дисплей, FM-приймач, підключення різних носіїв інформації, стандартний набір опцій. Однак топові штатні автомагнітоли характеризуються найбільшою кількістю функцій. А саме: великий сенсорний екран, який показує поточні дані різних параметрів машини; можливість підключення камери заднього виду; використання GPS навігації; відтворення аудіо та відео з електронних носіїв; функція мультируль; вбудований блютуз, завдяки цій функції можна використовувати опцію "вільні руки"; можливість підключення до Інтернету.
У штатних головних пристроїв є низка шанувальників. Вони характеризуються наявністю багатої функціональності та універсальності. Однак при покупці цього пристрою потрібно бути дуже уважним. Варто вивчити всі основні показники пристроїв. Оскільки при покупці такої техніки деякі виробники можуть піти на хитрість. А полягає вона в тому, що звичайні магнітоли із програванням DVD форматів видають за штатні автомагнітоли.
А щоб не потрапити на таку вудку, варто знати наступні моменти:
  • Штатні головні устрою не універсальні. Підходять вони лише для конкретної моделі та марки машини.
  • Цінова категорія цих пристроїв значно відрізняється від звичайних.






На верх