Інформація
ua
|
Автотовари і не тільки
+38 (098) 820 0777
+38 (093) 170 0389
+38 (050) 303 0878

JBL автомобільні колонки та підсилювачі Club Series

JBL автомобільні колонки та підсилювачі Club Series
JBL представляє нову серію автомобільних колонок та підсилювачів Club SeriesJBL представляет новую серию автомобильных колонок и усилителей Club Series

JBLНовая серия приносит превосходный звук JBL в любое транспортное средство, объединяя мощность мирового класса и смарт-дизайн с высокой производительностью


JBL оголосила про вихід нової лінійки автомобільних колонок та підсилювачів Club Series на виставці CES 2016 у Лас-Вегасі. Доставляючи високу якість звуку на дорозі, JBL Club Series забезпечує феноменальне звучання та смарт-дизайн за гідною ціною.

Колонки JBL Club Series доступні в діапазоні стандартних розмірів, але зі збереженням розумної компактності, що дозволяє їм відповідати майже будь-яким сучасним автомобілям. Серія також має розширені технології, такі як НЧ-динаміки із стійкими до ультрафіолету поліпропіленовими конусами, а також здатність відтворювати чистий звук без резонансів за складних умов середовища (підвищена вологість або температура повітря).

З акцентом на дизайн високої ефективності нові автомобільні колонки Club Series оснащені фірмовим конусом з технологією Plus One™, збалансованим купольним твітером PEI і приводом високої чутливості. В результаті автолюбителі отримують максимальний рівень звукового тиску навіть від скромних джерел живлення (наприклад, заводських підсилювачів), що робить серію ідеально підходить для широкого спектру застосувань. Club Series складається із моделей, які відповідають типорозмірам майже кожного транспортного засобу.

Високопродуктивні підсилювачі нової серії JBL забезпечують харчування світового класу від агресивно-спроектованого шасі, щоб відповідати обмеженим у просторі сучасним автомобілям. Серія включає 4-канальний, 5-канальний та монопідсилювачі, оснащені регульованими кросоверами та басовими еквалайзерами для точного настроювання звуку. Високо- та низькорівневі входи дозволяють підключати заводські та післяпродажні пристрої. Підсилювачі Club Series також оснащені окремими входами для передових транспортних технологій, у тому числі системи допомоги водієві, та системи HARMAN HALOsonic – це набір акустичних рішень, що пригнічують шум дороги для кращого відтворення музики.

«Ми хотіли зробити відмінний звук доступним для наших клієнтів, незалежно від того, яким транспортним засобом вони керують. Колонки та підсилювачі Club Series приносять легендарний звук JBL, посилюючи емоції від водіння завдяки кращому аудіо, функціональності та дизайну, - сказав Джеффрі Фей, віце-президент та генеральний директор післяпродажного обслуговування HARMAN.

Особливості:
  • Акустика JBL Club Series складається із одинадцяти варіантів, включаючи компонентну конфігурацію.
  • Акустично демпфовані, УФ-стійкі поліпропіленові конуси забезпечують чистий звук без резонансів у складних умовах довкілля.
  • Запатентована архітектура динаміка Plus One™ забезпечує більшу чутливість, підвищений низькочастотний відгук і більш музичний характер.
  • Збалансовані купольні ВЧ-динаміки PEI відтворюють гладкі, чіткі високі частоти з відмінною дисперсією.
  • Високочутливий дизайн гарантує чудовий звук, ідеальний для широкого спектру застосувань, навіть у роботі з малопотужною стереосистемою.
  • Більше компактні габарити в діапазоні стандартних типорозмірів для відповідності будь-яким транспортним засобам.
  • Серія підсилювачів JBL Club включає три варіанти.
  • Агресивно компактний дизайн для оптимального розміщення у широкому діапазоні автомобілів.
  • Високо і низькорівневі входи дозволяють інтегрувати підсилювач із післяпродажною або заводською стереосистемою.
  • Змінні кросовери та басові еквалайзери для тонкого налаштування звуку.
  • ADAS вхід із призначенням каналів дозволить транслювати ADAS-попередження в діапазоні вибраного каналу.
  • Набір акустичних рішень HARMAN HALOsonic, що пригнічують шум дороги для кращого відтворення музики.





На верх